2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Sveikinu su Tinklaraštininkų diena!

Bėganti lape, padugnini, saldžiadruskiai, pingvinakojai, horizonto link bėgantieji ir visi kiti išvardintieji šio puslapio dešinėje, negailintys laiko rašymui ir dalijimuisi savo patirtimis, sveikinu su Tarptautine blogerių (tinklaraštininkų) diena! Pasirodo, birželio 14-oji – mūsų "profesinė" šventė.

Tad pirmiausiai linkiu sėkmingai bėgti, savo užsibrėžtų tikslų siekti, traumų išvengti ir fortūnos šypsnių kiekviename žingsnyje nestokoti, o tuomet bus ir apie ką rašyti. Sėkmingų startų ir rezultatyvių finišų!


Ačiū už visokeriopą įkvėpimą!
Ristele.lt

16 komentarų:

  1. AČIŪ už sveikinimą :) Ta proga šiandien nubėkim keliais kilometrais toliau ir greičiau.

    Sveikinu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Siunčiu sveikinimą atgalios ir visiems kitiems, tavo išvardintiems ir nepaminėtiems - žinau, ateis toks laikas, kai birželio 14 d. rengsim tinklaraštininkų bėgimo čempionatą!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ohoho, kokios sveikintinos idėjos! Nagi, pirmyn! Galim iš pradžių rengti susibėgimą, o po to jau ir bėgimą... :)

      Panaikinti
  3. Dėkui už sveikinimus, tik dabar pamačiau nes savaitgaliais stengiuosi laikytis internetinės dietos...
    Neseniai labai nustebau, kad kažkas mane laiko bėgiku, ar dabar tinklaraštininku...
    Bet šiandien ryte VM lankstinuke perskaičiau tokią recovery (jėgas atstatančią) mintį. Retransliuosiu: "Jei tu bėgi - esi bėgikas. Nesvarbu, kaip greitai ar kaip toli. Nesvarbu, ar šiandien tavo pirma diena, ar bėgioji jau 20 metų. Nereikia laikyti jokio testo, nereikia gauti licenzijos, nereikia gauti kliento kortelės. Tu tiesig bėgi."

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Graži sentencija! :) Taip teisingai nuteikianti...
      O jei ne tik bėgi, bet ir išgyvenimais, bėgimo įspūdžiais bloge viešai daliniesi, tai jau neabejotinai esi tinklaraštininkas. ;)

      Panaikinti
    2. Padugninio parašyta mintis labai gera - kartais vis pagalvoju, kada jau esi bėgikas, o kada dar tik šiaip pabėgiotojas. Keliose varžybose reikia sudalyvauti, kokio rezultato pasiekti, kiek kilometrų per savaitę "susukti"... O iš tikrųjų - ne tame esmė.
      O tokius, kurie bėga ir rašo, reikėtų sutarti vadinti kokiu nors vienu terminu, nusakančiu abi veiklas - bėgraštininkas, tinklabėgis, raštbėgis :)

      Panaikinti
    3. Bėgraštininkas - skamba visai aiškiai ir suprantamai! :) Kodėl gi ne...

      Panaikinti
  4. Bandome suorganizuoti BLOGininkus kartu prabėgti 100km estafetėje Liepos 20d. Baltic Cup 100km varžybose ir kviečiame prisijungti. Jei domina, dėl ptatesnės info būtinai rašyk noriubegti@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, Dovile, už kvietimą. Išties labai šaunus sumanymas ir puiki iniciatyva suburti visus rašančiuosius. Tikrai būtų smagu sudalyvauti, bet deja, tuo metu nebūsiu Lietuvoje. Tad prisijungsiu nebent kitąmet, jei tokie Blogerių (susi)bėgimai taptų tradicija... :) Užtat laikysiu tvirtai sugniaužtus kumščius už tuos, kurie bėgs. Ir, kaip visuomet, nekantriai lauksiu įspūdžių! :)

      Panaikinti
  5. Net nežinojau, kad yra tokia diena:) Kitais metais reikia sugalvoti kažkaip ypatingai atžymėti šią dieną! Saldidruska pasiūlymas dėl bendro prabėgimo birželio 14 d. skamba viliojančiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tomai, ar klaviatūra užrūdijo kad taip ilgai tylu? Ar viskas Ok?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prisijungiu prie Padugnini klausimo...

      Panaikinti
    2. Grįžtu namo, kol saulė dar nenusileido...
      Kaip tas tautos dainius po daugel metų iš svajonių Amerikos sugrįžo, taip ir aš po pusantro mėnesiuko nekalbėjimo pareinu! Ačiū, kad bakstelėjot į nugarinę dalį, o tai būčiau dar kiek padelsęs. ;)

      Panaikinti